• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Què puc fer si perdo el cursor en l’immensitat de la pantalla?

Entre la pantalla de 27″ de l’iMac, la segona pantalla, el disseny de les darreres interfícies en els programes… i si a tot això hi afegim el comportament a voltes, erràtic del Magic Mouse, ja fa dies que perdo el cursor de vista i a vegades se’m fa difícil de trobar, haig de dirigir de manera exagerada el cursor invisible vers un vèrtex de la pantalla per poder-lo retrobar.

Avui he decidit solucionar el problema i he estat investigant quines alternatives hi ha per no perdre un element tant important com és el cursor. D’entre les vàries que he trobat n’he triat una que és la que em sembla més discreta i prou clara com per saber sempre on es troba la “mosca”.

És un panell de control que s’anomena PinPoint i és de pagament (10$), però si tens els mateixos problemes que jo, per aquesta quantitat soluciones el problema de manera fina i no has d’anar a Accès Universal i augmentar la mida del cursor a la pantalla per passar de tenir-hi  una mosca a tenir-hi un borinot.

A la imatge de la capçalera en teniu la mostra. Un cursor és la intersecció dels dos filets flancs i l’altre el borinot.

No tags