• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Nova versió de Quark, la 8.5

Quark ens ha obsequiat amb una nova versió del programa de maquetació QuarkXPress abans de que s’acabés l’any. No tinc clar quant abans doncs una de la característica del programa és que no t’avisava quan hi havia una nova versió i eres tu qui, de tant en tant, havies d’anar-ho a mirar.
Parlo en passat, doncs una de les característiques de la nova versió és que ja ho fa ell tot solet això de cercar actualitzacions. Pel que fa a la resta deuen ser modificacions internes les que eleven a Quark de la versió 8.1.6.2 a la 8.5 tot d’un salt (si és que no m’he perdut alguna actualització intermitja).

Descripció
Aquesta actualització gratuïta optimitza encara més l’estabilitat i la qualitat de QuarkXPress 8, suporta la importació de contingut de Microsoft Word. Documents docx, ajudes a l’exportació de contingut de Microsoft Word. Docx d’arxius, i proporciona un actualitzador automàtic, per la qual cosa pot estar segur d’utilitzar sempre l’última versió de QuarkXPress. Les següents biblioteques PANTONE també han estat afegits o actualitzats:

PANTONE CMYK +
PANTONE Color + Pont
PANTONE sòlids +
PANTONE + Pastissos i neons
PANTONE + Premium Metàl.lic Revestit
PANTONE + Premium Metàl.lic Revestit

QuarkXPress 8 ofereix una interfície nova i intuïtiva permet als usuaris fer més amb menys clics, integrat en la web i edició de Flash, tipografia generada per dissenyadors, suport natiu de Illustrator i diccionaris i separació de paraules per a més de 30 idiomes en cada edició. El que és més, també aconsegueix exportar a PDF i la transparència de les capes sense acoblar s’aplica a elements de QuarkXPress, una nova paleta d’escala i molt més.

Etiquetes: