• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:1

Dues icones difícils de trobar


Tot i que ha millorat molt, dins de l’estètica de Windows Vista hi ha poques coses que em cridin la atenció de manera especial. Una d’aquestes poques coses és la icona de la paperera. Jo en el meu Mac hi tinc dues papereres, la de tota la vida que omplo i buido de manera incontrolada i l’altra és el congelador (la de reciclatge), on hi deixo arxius que abans de llençar-los els voldria revisar o que encara no m’he decidit que faré amb ells i per no ternir-los a l’escriptori o a la carpeta de descàrregues.La primera és la que he substituit per la de reciclatge de Vista i l’altra és la de la imatge. La de Vista em va ser especialment difícil trobar-la a la xarxa (la buida), la plena va ser impossible, la he hagut de reconstruir jo mateix. Aquí us les deixo per que en feu un bon ús.
Papereres.zip

No tags