• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Programa per gestionar pòlisses (fonts)

Degut a la demora en l’actualització de FontCard per a Leopard, una aplicació de la casa Unsanity de la qual en sóc usuari, quan em vaig actualitzar vaig estar cercant alguna aplicació semblant per gestionar les pòlisses del meu mac amb Leopard i em vaig topar amb You control fonts que també és un programa que ordena les pòlisses en famílies i les ordena per les col·leccions que tu has definit al catàleg tipogràfic, però aquesta aplicació té d’especial que no s’executa des de dins del mateix programa com si fos una extensió d’aquest, sinó que ho fa des del sistema i s’hi arriba per la icona que surt a la barra de menú superior de l’escriptori. També té d’especial un accés directe al teclat (el defineixes tu), cosa que fa molt fàcil el canvi de font. També hi ha una altra cosa que FontCard no té i és que a partit d’una tipografia recent pots accedir directament a tota la família d’aquesta de manera directa. La recomano a tots aquells que fan servir una col·lecció tipogràfica extensa. És de pagament.

No tags