• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Puc girar la imatge del monitor del meu iMac 24″!

Ahir, sorprès, me’n vaig adonar que dins del panell de control Monitor ha aparegut, amb la nova actualització, un nou menú on pots girar la imatge del monitor de 90 en 90 graus. El ratolí va en consonància amb la rotació.

Amb els PPC, estic davant d’un G5, no hi surt. Demà miraré de confirmar si és en tots els models Intel o només amb els que tenen una tarja gràfica en concret.

Del que quedo més sorprès és de que no havia llegit res sobre el tema a internet, i ara, al fer una consulta, només he trobat una aplicació de tercers que s’anomena Display Rotation Menu que sembla fer el que us comento.

El descobriment, encara que inútil per la majoria dels mortals a primera vista, és divertit. Miraré de trobar-li una utilitat per tombar el meu segon monitor de treball…

ACTUALITZACIÓ
Al final he comprovat que la opció de girar només surt quan tens dos monitors connectats a la tarja gràfica. No crec que vagi equivocat, però això abans de l’actualització no passava. Voldrà dir que dilluns tindrem nous monitors Mac amb la opció de girar-los en vertical? És molt possible…