• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

El nou iPhone 3G

Ahir és va fer públic el que tots sabíem, el llençament al mercat d’un iPhone com el que tenim, però amb 3G i GPS. No es va fer públic res que no sapiguéssim de manera certera, que els desarrolladors han desarrotllat programes per ell, que sortirà el firmware 2.0, que el .mac passa a anomenar-se mobileme, que a España el comercialitzarà Telefònica… No hi ha hagut sorpreses. Tot plegat bastant decebedor donades les expectatives. També podríem dir que és un pobre bagatge en el parèntesi d’un any per part d’Apple. Ens ho mirarem des d’una òptica optimista i pensarem que s’està coent alguna cosa grossa que, com l’iphone, necessita més d’un any per veure la llum. I ho deixarem aquí.

Bravo pels provocadors i manipuladors que ens han fet il·lusionar amb productes inexistents (almenys avui) i que han provocat els nostres somnis (ni que vulguin prendre’ns el pèl jo els perdono, no deixa de ser com un joc on tots plegats som còmplices, nosaltres, ells i la mateixa Apple).

Pel que fa a la comercialització, la tragèdia s’ha fet realitat per acabar d’esbotzar la nit i malgrat que sigui Telefònica en exclusiva la distribuïdora, no em sento motivat a canviar el meu pel nou. Si hagués estat lliure, potser hagués passat el meu a la Laura i hagués comprat un 3G per actualitzar-lo i no passar les penúries dels que estem al cantó fosc, però això ha estat el detonant de que ni m’ho plantegi.

Sempre hi sóc a temps d’anar a Perpinyà a cercar la llibertat.

Etiquetes: ,