• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

K2 en català

Per tots aquells que vulguin tenir el tema K2 en català en la seva versió RC 6 us adjunto el fitxer que el catalanitza. Tinc un bloc amb K2 i no hi havia manera de trobar l’arxiu per fer la traducció al català. Al final l’he hagut d’aconseguir d’una manera no gaire lícita. (Gràcies Barcelona Photobloggers.)Instruccions per que funcioni: Primer de tot has d’editar (amb textedit per exemple) l’arxiu que tens dins del wordpress wp-config.php i mirar en quin idioma el tens configurat. Si és català hi trobaràs una línia que hi posa (‘WPLANG’, ‘ca’) o algunes inicials semblants que defineixen l’idioma (si el tens en castellà pot haver-hi un “es_ES”). Has de canviar en nom de l’arxiu que et passo pel de les sigles de l’idioma que tens definit al WordPress (ca.mo, es_ES.mo, etc…) i posar aquest l’arxiu dins de la carpeta del tema K2 i ja està.

Aquí teniu l’arxiu mare: ca.mo.zip

Etiquetes: ,