• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Tornen el rumors

Tornen altre cop els rumors del MacTablet del qual feia referència el maig en una entrada al bloc Rumorologia. El cercle es tancarà el 2010? Parlava d’una llibreta electrònica i la datava de manera prudent per l’any 2010. Ara sembla ser que torna amb força aquest fet, interpretant els comentaris d’un portaveu de la companyia el qual deia que aquest any llençarant un producte nou i sense competència.

De fet el moment és immillorable amb l’esclat de l’iPhone a tot al món i l’aparell és el portàtil perfecte, el portàtil dels meus somnis. Desapareix el teclat, el ratolí…, després d’això ja hi ha la foscor, la ciència ficció (vestits amb l’ordinador incorporat…). L’únic inconvenient que li veig és l’ergonomia. Només podràs fer servir una mà, ja que l’altra la faràs servir per aguantar l’aparell i com a molt podrà intervenir el dit polze de manera operativa.

Veiam si a primers de setembre es compleixen les espectatives.