• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

iPhone a la 2.0


La pega de tenir un iPhone al cantó fosc és que et fas un fart d’esperar. A part de l’actualització en sí, t’has d’esperar que el hackers el desbloquegin. És una mica penós veure com aquesta gent que desbloqueja el software de manera gratuïta i desinteressada (en principi), és escridassada pels usuaris que estem fora de la llei perquè no van prou depressa en alliberar-lo (van tardar 9 dies en fer-ho). Una vegada actualitzat l’iPhone, no sense problemes, em trobo a faltar dues característiques importants que em fan tornar a esperar i a consultar infinitat de vegades al dia el Cydia per veure si baixa per fi una aplicacio AFP per poder fer servir el meu aparell com a disc dur i de passada remenar de manera fàcil les seves entranyes. També, com no, m’estressa el fet de que no surti la traducció al català (ni tan sols s’en parla).

Vaja, que seguiré esperant…

Etiquetes: