• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:5

MacBook Touch

Aquí us deixo el meu disseny del que és la meva idea mental del MacBook Touch.Us regalo també un fons de pantalla 1920×1200 per si el voleu com a fons d’escriptori. Al salt de pàgina les meves al·lucinacions.

Un interessant descobriment és aquesta pàgina d’Apple on podem trobar tots els seus productes amb imatges d’alta resolució, per qüestions publicitaries. Aquí us poso el link.

Mides 16x23x1,5 cms. Connexió wi-fi. Les mateixes prestacions de l’iPhone 3G quant a connectivitat, serveis i programari. Les mateixes prestacions i programari que un MacBook (disquetera integrada -això és difícil però no impossible (MacBook Air) ja que d’espai n’hi ha per encabir-lo. Aquest ha de ser una mica gruixudet per que vagi bé agafar-lo amb una mà. Desapareix la connexió Ethernet. El teclat virtual tindra dues posicions una central com la de l’iPhone i una altre partit pels mig a dreta i esquerra per poder-lo fer servir amb els polzes. Serà telèfon però no tinfrà càmera. La càmera sera frontal per videoconferències.

Una pipada més…

No tindrà botons, només el d’engegar com el de l’iphone i el del volum serà virtual. També tindrà connexió amb una pantalla externa i en aquest cas ell farà de trackpack pels monitor gros.

Disc dur de 500 GB.
Disc de memòria sòlida de 120 GB.
Processador 2,5GHz Processador Core 2 Duo d’Intel.
Resolució de pantalla 800×500.
2 GB de memoria.
SuperDrive de doble capa a 8x
Tarja gràfica GeForce 8600 M GT d’NVIDIA amb 512 MB de SDRAM

Ara l’apago…