• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Com sincronitzar agendes en una xarxa local

Ara que MovileMe és actualitat us presento un programa que malgrat la seva longevitat (la darrera actualització és de l’any 2004) funciona a la perfecció amb el Lleopard.
Serveix només per sincronitzar les agendes de dos o més ordinadors dins d’una xarxa local. D’aquesta manera, per tenir agendes idèntiques als diferents ordinadors de casa o de la feina, no hauràs de seleccionar tots els contactes, fer un exportar vCards, copiar l’arxiu a les diferents màquines de la teva xarxa, esborrar les respectives agendes i importar l’arxiu mare o altrament fer servir l’iphone o l’iPodTouch com a eina de sincronització. Amb una sincronització per xarxa n’hi haurà prou, només has de tenir el programa obert a l’ordinador emissor i al receptor o receptors i des d’aquest/s xuclar la sincronització.
L’aplicació és gratuïta.

Etiquetes: