• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:1

Ja hem tornat de França

Bé, ja hem arribat de la nostra sortida de vacances a la Bretanya francesa amb autocaravana amb destí final París (pels adults) i EuroDisney (per a la mainada). Us deixo unes quantes fotos perquè us aneu ambientant.

França segueix essent França. Feia forces anys que no hi feia una estada i com aleshores, segueix  anant unes quantes passes per endavant nostre en tots els aspectes, ciutats molt ben pensades, carrers molt ben cuidats, gent educada i més silenciosa…

En els deu dies que hi hem estat m’he topat sense cercar-los amb força iPhones, majoritàriament 3G de color blanc els quals no sé si eren nadius o d’altres “guiris” com jo. El gran problema era trobar una wifi sense bloquejar. Només n’he trobat dues en tot el viatge just per poder consultar el correu i poca cosa més.

D’aquest tema en vull fer una reflexió a les properes entrades: La socialització dels mitjans i KisMac.

No tags