• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Novament la rutina

Avui diumenge és el darrer dia de vacances, normalment com enguany, coincideix amb el final de la festa major del meu poble Sant Llorenç Savall. Aquesta nit i com a cloenda ens visitarà el rei (el de Polònia) i tot haurà acabat fins l’any que ve.

Demà dilluns ja tornarem a la rutina i amb les presses, neguits i estrès de la feina i a afrontar la crisi que ara va de debò.

Us deixo unes fotografies d’un acte estel·lar, la cursa de llits, que inclús va ser retransmès en directa per TV3. Bé, això és una manera de dir-ho, ja que per qüestions del directe, va ser tot irreal (indirecte), es va fer una sortida falsa i una arribada falça com un duro sevillano, perquè el badocs catalans és creguessin que era directe, i quan va marxar la tele és va fer la cursa de veritat. Aquesta la va guanyar l’equip de la capçalera de l’entrada i no l’equip del Barça que és el que va fer guanyar TV3.