• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

DataCase

Després d’esperar que sortís alguna aplicació de comunicació i visualització d’arxius a Cyndia, al final m’he decidit per adquirir-ne un de pagament ja que el fet de que se’m publiqui el disc dur de l’iPhone a “Compartir” de la barra esquerra de la finestra del Mac via Wifi quan l’engego prop de l’ordinador em fa servei per guardar-hi i transportar-hi material de manera fàcil i còmoda sense fer res d’especial (iphone sempre ve amb mi), sinó és així haig de fer servir l’iPod, un llapis de memòria o gravar CD’s per emportar-me’l (masses estris a les butxaques).

Estic valorant aquests dos programes que s’ajusten al que jo vull i a més a més puc visualitzar els arxius amb els formats més comuns, cosa que és d’agrair (a la 1.1.x ho havia de fer amb l’Apache…). Al final m’he decidit per DataCase ja que el trobo més ben acabat i amb més prestacions.

En coneixeu algun altre vosaltres? He triat de manera correcte?

De fet el tema es va perfeccionant de mica en mica i la obertura de la App Store ha estat un pas important per aquesta millora. Ara si compares el material de l’App Store amb el que hi havia a Installer o al que hi ha a Cyndia aquests  semblen una mica de la “senyorita Pepis”. Esperem que quan surti el nou Installer de la fase beta la cosa s’animi una mica.

Etiquetes: ,