• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:1

Ja he tastat el Google Chrome

Aquesta tarda he baixat el Chrome per clavar-li una ullada. No està malament a primera vista. Tal com diuen és minimalista (això m’agrada) i va força ràpid. No he pogut remenar-lo gaire ja que més aviat m’he dedicat a treure imatges d’ell pels macaires que s’han d’esperar a que surti la versió Mac i no tenen un PC per descarregar-lo i xafardejar.

El primer que t’ensenya és una finestra on hi haurà les pàgines més visitades, per així estalviar-te temps en clicar als favorits i tenir-les a primer pla (això és nou o almenys jo no ho havia vist mai). El que potser sobte més és que només hi ha una casella on posar l’adreça de la pàgina que t’interessa anar o per posar la informació i paraules clau per fer una recerca a internet, clar és Google. També m’he entretingut a fer una comparativa entre aquest navegador i el WebKit de Safari. Us deixo la pel·liculeta perquè pogueu comparar. Hi he posat pàgines que mai abans havia visitat per assegurar que la caché no dongui avantatge a Safari. També he clicat primer al nou nat perquè durant dècimes de segon tingués més ampla de banda.

Al salt de pàgina la comparativa i unes quantes imatges perquè us hi aneu acostumant (tot plegat pesa una mica, …paciència).

Etiquetes: , ,