• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Keynote: No hi van haver sorpreses

Tal com era d’esperar (jo volia no esperar-ho així*), no hi van haver-hi sorpreses ahir al vespre al finalitzar la Keynote que Steve Jobs va fer al Moskone Center. La sorpresa potser va ser que tots els rumors es van complir incloent-hi també la foto de l’iPod Nano que rondava per la xarxa i d’altres de la interfície de l’iTunes.

Com deia a l’anterior entrada, el que em tenia més intrigat era l’aspecte que oferiria en Jobs després de no veure’l durant tres mesos (com sabreu no és el meu veí). Malgrat que segueix estant prim, la seva vitalitat era la d’un home normal i el seu caràcter va tornar a ser semblant al d’ara fa un any, el que vol dir que l’ensopiment que se li veia al juny possiblement era degut a que estava engripat, tal com va dir la mateixa Apple. I bé, comparteixo el seu sentit de l’humor en la seva presentació sense més justificacions per part seva (veure foto).

Tornant als productes de la Keynote: Si es van complir el rumors vol dir que les expectatives del gran públic van ser satisfetes, i això és del que es tracta. La nota de color del Nano em va agradar i encara em va agradar més amb els grafismes com està presentat, com un arc de sant Martí. Pel que fa a l’iPodTouch, també va evolucionant i no perd l’estel·la de la seva referència, iPhone. Del Genius ja en parlarem, no l’he provat i a primera vista sembla que sigui una manera més, per part d’Apple, d’incitar a la gent a comprar música a la iTunes Store. Ara hem de comprovar si hi ha alguna cosa interessant més al seu darrera…

* Xin, seguirem esperant el que tu ja saps…

No tags