• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:2

Vols saber quan va néixer el teu Mac (o iPod) i a on ho va fer?

Aquesta és una aplicació curiosa que la trobem de la mà de Coconut, empresa que entre d’altres coses també fa un programa interessant per saber quin és l’estat de la bateria del nostre portàtil.

La veritat és que a MacOs 9 hi havia una aplicació (ara no recordo el seu nom) que ens deia el dia que havia nascut el nostre Mac. De fet no he topat amb ella sinó que l’he cercada i Coconut Identity Card és la que he trobat que compleix les meves espectatives. Bé, fins i tot em diu a la ciutat i país on va néixer (jo no demanava tant). No ho he provat però sembla que també fa el mateix amb l’iPod.

Us passo la identitat de la meva criatura (PowerPC G5):

Shenzhen és al sud-est de la Xina i veient les fotos de la ciutat he de dir que ve de bona família.

Estic encuriosit per saber l’edat i nacionalitat dels 2 G3 que tinc de servidors a la feina (un web i l’altre d’impressió). Aquest són del segle passat segur, però molt passat…?