• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:2

Personalitza els teus correus amb Mail

Si vols que els teus correus portin una imatge de presentació teva, de la teva família o de l’empresa com a remitent, per tenir una comunicació més personalitzada, distesa i si vols també més divertida, només has de triar alguna imatge que t’agradi o dissenyar-ne una i la guardes en format imatge (jpg, png, etc..). Te’n vas a Mail/preferències de mail i cliques a la pestanya signatures, en crees una i dins del requadre del text, esborres el text que hi ha  o n’hi afegeixes un de nou i hi tires l’arxiu d’imatge, li dones les característiques de centrat, dreta o esquerra i li dius si la vols al cap o al peu de la missiva, la poses a l’usuari per defecte o en algun usuari en particular com si fos una signatura normal i corrent i ja està, ja tens el correu personalitzat.

Etiquetes: ,