• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:2

Photo Booth [després de la censura]

La primera aplicació que utilitzem a l’estrenar el nostre Mac, sense ser-ne gaire conscient és PhotoBooth (a menys que triïs una de les  icones que hi ha per defecte). És quan et tires la foto perquè el teu Mac et reconegui i la col·loqui al teu compte d’usuari. Es poden fer coses curioses i divertides. Al salt de pàgina teniu la notícia inicial i que posteriorment ha estat censurada per ordre “divina”.

Aquest personatge que sembla que estigui mig pirat és el meu fill jugant amb Photo Booth. I no és que jo l’incités a fer unes quantes tonteries per riure una estona, l’arxiu en qüestió el vaig trobar fent neteja a l’ordinador a la carpeta d’imatges/Photo Booth on va a parar tot el material que es grava des d’aquesta aplicació. La veritat és que el trobo divertit (amor de pare), el vaig gravar a l’iPhone per ensenyar-lo als amics també s’han fet un tip de riure i m’han insinuat que el pengi a YouTube, no li puc fer això al meu fill, com a molt el penjo al meu bloc.

A continuació el parell de cabeçuts (tribut que haig de pagar per mantenir l’entrada -jo sóc el de l’esquerra-).

Etiquetes: