• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:1

Canvi de sistema, perdoneu les molèsties

Aquest cap de setmana ha estat mogudet. Al final el divendres em vaig decidir a canviar el sistema operatiu (reinstal.lar), ja que com he comentat en alguna entrada anterior tinc problemes amb els permisos i el sistema funcionava cada dia més feixuc, la velocitat era més pròpia d’un galàpag que no pas d’un felí. De fet és norma de la casa instal·lar o reinstal·lar el sistema una vegada a l’any. Els meus plans eren estirar fins al gener i instal·lar-hi el Lleopard de les Neus, però no ha estat possible.

Perdoneu les molèsties, però no és tant senzill tornar-ho a tenir tot al 100%. He tingut el bloc aturat gairebé dos dies per culpa de la incidència. He après a migrar bases de dades de WordPress i totes aquestes cosetes que s’aprenen quan les necessites, era un tema pendent per provar per quan s’hagués de fer i com sol passar ho he fet sobre la marxa.

El canvi és notable, tot va més lleuger i prova d’això és que ara arrenco el sistema en 1′ 7″ quan abans ho feia en 2′ 16″. Tinc i tindré cura en especial amb els permisos del nou sistema per provar d’esbrinar el motiu del desgavell a l’hora de reparar-los. De moment ja he constatat, tal com diuen a internet, que si afegeixes algun programa d’Apple que no és l’original de l’instal·lador els permisos no es reparen. Ho he comprovat amb uns plugins d’Utilitat de Discs que estic traduint per tenir l’aplicació al català amb el MACat que tenia pràcticament acabats a l’antiga instalació i que al portar-los i substituir-los a la nova han estat protagonistes a la pantalla de permisos de la pròpia aplicació. No els he pogut reparar.També no puc reparar els de la següent il·lustració, però aquests també estan documentats en altres fòrum.

Ara m’haig de posar al dia. Tenia un parell d’entrades que eren pel diumenge i les hauré de fer ara.

Etiquetes: