• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

No tinc vacuna contra la grip

Els aparells electrònics, com les persones, els  hi afecten els canvis estacionals, sobretot el passar de la calor al fred (tardor) o del fred a la calor (primavera). És una teoria que no he vist mai escrita però que puc demostrar de manera fefaent mitjançant l’experiència. La possibilitat d’inestabilitat dels aparells electrònics en aquestes dues èpoques es multiplica per cinc respecte a les altres. Inestabilitat no vol dir avaria, en cara que aquesta és el següent graó a la inestabilitat, sinó un funcionament inestable o que no està establert. Dins d’aquests dos períodes la casuística diu que és més rellevant el pas de la calor al fred que no pas el contrari. Encara que jo ho atribueixi a l’element tèrmic, que és un canvi el qual els nostres sentits poden percebre, no vol dir pas que sigui la temperatura en si mateixa la causant del fenomen, podria ser electromagnetisme o ves a saber què.

Personalment a la tardor i a la primavera tinc una setmana d’impàs a la qual els meus bioritmes s’alteren (estrés, ansietat…) i que desapareix de la mateixa manera misteriosa que ha aparegut.

No us hi heu trobat? Potser si tens pocs aparells electrònics no és una cosa tant evident, però en el meu cas que treballo amb 14 ordinadors, 8 impresores i un munt de discs externs, és un fenòmen palpable i a més a més sempre acava apareixent Murphi per posar-hi la cirereta.

Etiquetes: