• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:6

Un disseny meu que ha arribat lluny…

Acabo de veure la imatge de l’esquerra a Applesfera il·lustrant l’entrada d’un article de ciència ficció. No hi hagués donat més importància, tornen el rumors sobre el tablet mac o com el volgueu anomenar, sinó fos perquè la il·lustració que encapçala l’entrada és meva (estreta d’una entrada del juliol, la del cantó dret). No és que reclami drets d’autor ni molt menys, entre d’altres coses perquè vaig linkar l’original que és de tamany gros per qui el volgués fer servir de fons de pantalla. M’ha fet “il·lu” veure’l tan lluny de casa.

Actualització al salt de pàgina…

Doncs, no. La imatge no és meva, ara he comprovat la meva entrada i m’adono que la he cagat… Com que no vull esborrar l’entrada, faig l’esmena i us adreça a la meva il·lustració, és aquesta. A mi m’agrada més la meva. A vegades la memòria fa males passades.

Etiquetes: