• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:2

CrossOver, només avui

Comenten per la xarxa que avui, dia 28 d’octubre Codeweavers regala llicencies del programa CrossOver. Per qui no ho sàpiga aquest programa és una aplicació que executa aplicacions windows sense haver de tenir BootCamp instal·lat i sense tenir carregar el sistema operatiu de Windows. Potser és el més interessant dels emuladors. Una utilitat, si no te’n pots imaginar cap, és que pots fer córrer Chrome des del teu Mac.

He anat a la pàgina d’aquesta companyia i ha caigut, el que vol dir que la notícia és certa. El que també pot ser cert és que sigui una manera de promocionar el producte i que hi hagi un nombre d’afortunats “controlats” que es pugui baixar l’aplicació. Aquí teniu el link: http://down.codeweavers.com/.

Penseu que només és el dia d’avui.

Ja tinc un número de sèrie però no el puc activar, diuen que ho faci demà per qüestions de saturació (donen un plus de 24 hores només per l’activació). El que no sé és que hi pinta entre pàgines és el George Bush, no sabia que es dediqués a la programació.

Pel que fa al que us dic del Chrome, no tinc gaire clar que funcioni. Ho he provat com a demo i CrossOver no l’admet. Demà si es pot entrar a la pàgina m’ho miraré bé.

Aquest és un programa que potser fa dos anys que s’està desenvolupant. A les primeries vaig fer fins i tot una donació perquè la idea em va semblar interessant. Dos anys després trovo que potser ha quedat estancat. Si ara a més a més plana l’ombra d’Apple i Snow Lleopard on diuen que la virtualització no necessitarà partició de disc, sinó que s’arrancarà a partir d’una imatge del mateix disc dur, els virtualitzadors ho comencen a tenir cru.

No tags