• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Quina creu!

Els qui estem obligats a portar la creu, la creu de Microsoft i els seus S.O. per les circumstàncies de la vida i de la feina, de tant en tant ens emportem sorpreses agradables: Si fas curt amb la teva partició de BootCamp perquè el teu Windows s’engreixa, no cal que tinguis la moguda de salvar el que tens a la partició, esborrar-la i generar-ne una altra de més gran, Paragon ens dona una solució “CampTune for Mac”.

Tota aquesta moguda és la que m´he estalviat aquest matí per poder desfer les bores i treure les pinces de la partició BootCamp dels meus Macs que fan de PC’s (pobres quina feina més dura i desagradable).

L’aplicació de moment és gratuïta i funciona sense problemes. El disc imatge que porta l’aplicació es grava en un CD i s’inicia l’ordinador amb el disc. Tot el demés t’ho vas trobant i no té cap mena de complicació, aprimes i engreixes a voluntat.

Aprofitant l’entrada diré que de tant en tant tinc problemes per arrencar el Vista des de la seva partició en tots els ordinadors que la tenen (3). Desconec el motiu però em toca els nassos, no sé si són els drivers d’arranc o el mateix Vista que em fan la guitza. Ara amb més espai de disc dur veurem com responen.