• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Què faríem sense l’iPhone?

aviador-copia

Els qui tenim un bloc on el pal de paller és la temàtica Mac tenim amb l’iPhone un aliat important pel manteniment i evolució d’aquest. Quan no tenim notícies del departament d’ordinadors o de l’apartat rumorologia o d’aplicacions noves que afectin i millorin la vida al costat dels nostres Macs, ens hem d’agafar a l’iPhone per parlar o comentar coses, més que de l’aparell en sí de la seva òrbita, desbloquejos, fons de pantalla, noves aplicacions… Això és com quan hi ha crisi informativa en els mitjans de comunicació que la notícia que sura se li dona un rebombori que no mereix (…o sí).

Pel proper curs m’estic plantejant canviar les imatges divertides de cada mes per fotografies meves que faria de manera expressa per publicar-les al bloc, fotomuntatges o fotografies artístiques noves. Serà una manera d’esperonar-me per agafar la màquina fotogràfica i utilitzar-la. Cada vegada em costa més fer-ho i m’agradaria tornar a tenir un forat al meu calendari per dedicar-hi unes hores a la setmana. Serà difícil, però ho he d’intentar. D’aquesta manera també donaré al bloc més espai a la fotografia i a la imatge de manera més interactiva que no pas ara que tot el que tinc són exposicions estàtiques.

(Imatge: fotomuntatge. Títol: Somni d’infant. Any 2003)

Etiquetes: