• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:6

Com enviar nadales per correu…

paginacorreu

…o pàgines web i que és visualitzin directament des de Mail o des de qualsevol programa de correu.

El mètode per enviar una pàgina web per correu i que aquesta s’obri en el mateix programa de correu és fàcil de fer. Només has d’anar-te’n amb el navegador a la pàgina triada i fer “Arxiu/Enviar aquesta pàgina per correu”, se us obrirà el Mail amb la pàgina visualitzada al seu interior, hi poseu l’adreça del destinatari i llest.

Si voleu seguir el mateix mètode per enviar les vostres nadales heu de fer exactament el mateix procés, però abans haureu d’haver fet el següent.

Heu de generar una imatge, un arxiu html, php o multimèdia que el navegador pugui editar i penjar-lo al vostre servidor o indret de la xarxa on s’hi pugui arribar através del navegador. Un cop colocat a lloc hi vas amb el teu navegador i fas les passes que havíem fet anteriorment.

Que en treiem de fer-ho així? Primer que a l’obrir el correu és visualitzi directament i d’aquesta manera no cal clicar sobre un link o sobre un arxiu per executar-lo, a la vegada que és més vistós i sorpresiu; i segon, el destinatari s’estalvia l’espai que ocupa l’arxiu a la seva bústia, que en èpoques nadalenques pot arribar a ser important.