• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:3

Proposta de teclat

capcalera1

Aquesta és la proposta de teclat que han portat els reis d’orient al bloc com a regal, petició de Passerell a la Xarxa.
És un “unibody” de vidre que verdeja i sense cap tecla, malgrat ser un teclat d’escriptori. Al salt de pàgina les instruccions.


teclat-inicial-1920x1200

Aquest és l’aspecte inicial. Amb tecnologia Bluetooth i amb alimentació per inducció aquest és un teclat multitouch programable,  personalitzable on tota la seva informació és iconogràfica. Té cinc pantalles de treball: El teclat normal estès, el teclat alfabètic, el multitouch com a ratolí, el teclat numèric, la calculadora. També té una pantalla de programació i de personalització del mateix teclat així com una pantalla d’accessos directes en general (aplicacions, carpetes, disc externs, etc…). Per últim també té la interficie de Frontrow per no ocupar la pantalla quan es navega per ell. També disposa d’accessos per tancar l’ordinador així com d’expulsió de discs.

TRACKPAD

teclat-trackpad

A totes les seves variants del teclat hi ha dues columnes a dreta i esquerra de control i navegació. La de l’esquerra és el que surt a la pantalla inicial i a la dreta les tecles de funció i els botons de control típics que s’ajusten lliscant els dit a dreta i esquerra. El darrer de tots ens indica l’idioma i si el teclat és personalitzat o té les funcions estandard activades. La personalització del teclat és un tema delicat perquè al poder haver diversos usuaris hi ha d’haver una opció estandard per socialitzar-lo. Sota la poma també hi ha un accés tàctil directe a alguna preferència de sistema o al correu (també és un apartat programable).

TECLAT ALFABÈTIC

teclat-minuscules

TECLAT ALFABÈTIC+MAJÚCULES

teclat-majuscules1

TECLAT NUMÈRIC

numeric