• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:1

El meu amic Torrent m’ha passat l’iLife ’09

imagen-4

Després de gairebé un dia d’espera ja tinc el paquetet de l’iLife 2009 de 4,42Gb, El meu amic i col·laborador Torrent me l’ha deixat perquè el provi. Espero que no porti cap virus incorporat. Devegades no sóc legal, però estava encuriosit per la història del reconeixement de cares a l’iPhoto. És el primer que he provat i Déu n’hi dó la màgia que hi posa. És curiós i sorprenent. Posats a valorar potser ensopega entre un 20 i un 30% del personal fitxat a la primera. La història de la localització de les fotos també és interessant si tens GPS a la càmera, element molt costós …a menys que tinguis un iPhone. També es sorprenent. En el meu cas doblement sorprenent ja que les meves anades a Caracas (Veneçuela) són constants (els lectors del meu bloc ja saben de que va el comentari), però és que tinc una nòvia veneçolana… Us el recomano, encara que si heu de comprar una màquina nova és possible que després del “bum” de la presentació el regalin com la majoria de les vegades. Jo em sembla que me’n faré una còpia abans de tornar-li al meu amic.

Ja veieu que no us enganyo…

imagen-51