• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Tastant el Lleopard Albí

v7wbvm

Després d’esperar tres dies a que el senyor Torrent arribés, per fi avui ha acabat de baixar de la xarxa per portar-nos la versió 10a261, es notava que estava molt sol·licitada. Ja havia provat la 10a222 i no era gaire estable, amb aquesta ja m’atreviré a fer-la servir com a sistema operatiu de treball durant un dia per poder valorar el seu rendiment. Serà demà si no se’m complica el dia, la la tinc tota configurada i apunt de solfa.

Tot el que us puc dir ja ho haureu llegit a la xarxa. El punt negatiu més important és que com ja se sabia no és compatible amb l’arquitectura PPC, aixó toca els nassos (tot i sabent-ho ho he provat per allò de que si se n’havien repensat…). De fet si és una optimització de l’actual Lleopard és normal que només hagin abocat esforços en desenvolupar-lo per una sola arquitectura.

Durant la setmana us passaré comentaris i alguna captura de pantalla. De moment encara dorm…