• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

DropClock [revisió]

imagen-4

DropClock [revisió] o quan un salvapantalles no fa la funció que té encomanada.

Aquesta és una entrada que tenia pendent per fer. Tinc bastantes entrades des de Google cercant informació d’aquest programa, del qual vaig fer esment a les primeries del bloc. Segueixo opinant que és espectacular i recomanable com a tal (espectacular), però la seva funció de salvapantalles brilla per la seva absència. Jo el faig treballar amb negatiu, cap problema, els números que cauen a l’aigua tenen un moviment constant (una caiguda per minut), fins aquí tot correcte. L’inconvenient és que hi ha text blanc estàtic el qual fa que la pantalla et quedi marcada durant hores, i aquesta marca molesta. A casa el salvapantalles sempre està activat ja que hi tinc el servidor del bloc i altres mariconades i l’ordenador no l’aturo mai, aquí he hagut de renunciar del plaer de la capbussada numèrica i he tornat a posar el Red Pill de tota la vida (el de màtrix), hipnòtic, espectacular i salvapantalles.

red-pill

Tot i així a la feina els segueixo mantenint ja que poques vegades el salva pantalles entra en acció.