• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:3

Sempre hi som a temps per aprendre

20090326teclesEn el  canvi del Tigre al Lleopard vaig trobar a faltar una aplicació “Tecles”, la qual havia desaparegut misteriosament de la carpeta de les aplicacions. Era una aplicació que feia servir de tant en tant i que m’estalviava molt temps “d’anar provant” combinacions del teclat per poder trobar un símbol o un grafisme d’aquells rars que tenen les tipografies quan jugues amb les tecles majúscules-alt-cmd indistintament. Fins hi tot  vaig copiar Tecles al Lleopard per si tenia sort i funcionava malgrat el canvi de sistema, però no.

Ves per on, un any i mig després d’aquesta frustració llegeixo en un bloc de que és una utilitat que mai l’he deixat de tenir, que ha passat de ser una aplicació a quedar integrada dins del panell de control Internacional/Menú del teclat/Visor de teclat. Caram, caram, ha estat un grans descobriment. Per accedir-hi de manera ràpida cal publicar el menú teclat a la barra superior del Finder, la qual cosa fa que surti la “banderita rojigualda” i això em causa una certa al·lèrgia i em torba, però recordo que en algun racó de poble.cat en Xin dona una solució perquè ens hi surti la senyera. Farem la màgia.

Etiquetes: ,