• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Air Mouse

20090429imagen-1

Estic provant aquesta nova aplicació de l’Apple Store que converteix el teu iPodTouch o iPhone en un trackpad o ratolí de luxe i a més a més és programable per les tecles de funció, navegador i  iTunes. Concepte interessant que em recorda una mica al meu concepte de teclat amb un teclat que es transforma segons el que estàs fent. Ja le provat i no pinta malament, soposo que és acostumar-s’hi. El més decepcionant és l’arrossegar que en el trackpad dels MacBooks està molt aconseguit recolzant el dit polze a qualsevol lloc de la superfície de vidre i que en Air Mouse has d’encertar al botó esquerra que hi ha a la part inferior de la pantalla, cosa difícil ja que sovint no saps on tens el dit que recolces i que et serveix de referència. Si l’invent supera la meva paciència ja us ho diré. Podeu trobar informació a la seva pàgina web: www.mobileairmouse.com

Etiquetes: ,