• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Va d’orenetes

20090429orenetes

Cliqueu per veure-la en gros

Aquesta és una setmana trepidant, hem tingut concerts a Tarragona, Girona i avui és el darrer al Palau de la Música Catalana, dins d’una mini-gira que hem fet per recaudar diners per l’Associació contra el Càncer juntament amb Orquestra Simfònica de Lviv (Ucraïna) i el seu director, un català que ha estat el nexe d’unió d’entitats tant distants.

Revisant les fotografies del diumenge (Girona) n’ha aparegut una que, malgrat ha sortit moguda, li trovo un efecte molt interessant que fa que us la mostri. Com ja he dit en algun racó del bloc, no totes les bones fotos surten quan hom vol o quan hom s’ho proposa i per la mateixa regle de tres a voltes sorgeixen accidents com el que us mostro avui els quals tenen la màgia de l’atzar i que potser, malgrat no l’hagi fet jo, la faig passar com a meva 😈 (l’ha feta la meva màquina amb la meva alumna al darrera) 8) Si us plau, no us confongueu, no són gavines.

Etiquetes: