• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Nusos diferents

20090512nus

Hauria d’haver variat l’entrada ja que la portada no fa pel que vull presentar (desmereix), però així em servirà d’escarment pel fet de no informar-me suficientment del que vull escriure fins a última hora. Fa uns dies vaig trobar el fil, a partir d’una fotografia a Google que em va cridar l’atenció, d’uns nusos artístics que em van semblar diferents i interessants. Els fotògraf russos ténen molt bona reputació dins el món de la fotografia i aquest el vaig trobar en una pàgina on tot el text estava redactat en cirílic. El qui en principi creia que era rus, després de perdre més de mitja hora (es un dir, ja que crec que ha valgut la pena) per identificar obra i autor navegant per la xarxa vaig descobrir que aquest era de Tuchów, una petita ciutat de Polònia i que es deia Waclaw Wantuch. Al salt de pàgina començaré d’una manera més d’acord amb l’autor.

Waclaw Wantuch

2009051251

Trio aquesta foto que no era ni de bon tros la que us volia presentar, una barreja de fotografia, pintura i grafisme. Potser per això em crida l’atenció ja que són ingredients que faig servir cada dia. Sempre parlant de manera subjectiva, us recomano si us agrada la fotografia, l’anatomia o la pintura que doneu un cop d’ull al següent enllaç, pàgina web de Waclaw Wantuch. La seva obra està presentada per volums impresos i veureu que consta de nusos  artístics de molta bellesa i plasticitat i de paisatges rurals i urbans de Cracòvia, molt clàssics i tractats amb molt de gust, hi ha teca per tots els gustos. Que us aprofiti.

Etiquetes: