• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:2

iWep

20090525iwep

Avui us presento una aplicació interessant per l’iphone: iWep. No és una aplicació oficial, el que vol dir que necessiteu tenir fet el jailbreak amb el Cydia per poder-la utilitzar. La seva missió és desencriptar xarxes wifi de telefònica (les molt conegudes WLAN_XX). La he provat a casa dels meus sogres que se n’agafen unes quantes i ha funcionat a la primera (no m’ho esperava pas), i sense problemes. Interessant per quan necessites connectar-te per fer qualsevol consulta o rebre correu quan ets fora dels teus llocs de referència. A la pàgina de l’autor diu que està treballant per desencriptar xarxes wifi d’altres companyies. Més informació després del salt de pàgina.

M’hagués anat molt bé l’estiu passat durant les vacances, on durant tota una setmana només vaig poder trobar dues xarxes obertes, una a la plaça del davant de Notre Dame i l’altra la d’algun usuari com jo que la té sempre sense protecció. Bé, ara que hi caic telefònica a França crec que no hi treballa, el que vol dir que aquestes properes vacances hauré d’anar o a Anglaterra o Amèrica del Sud, posats a triar al Perú… (somio, maleïda crisi!!!)

Anem al gra, necessiteu carregar des de Cydia:

– MobileInstallation Version: 2.2.1
– Libpcap y libnet
del repositori: http://iphone.org.hk/apt/
i tenir la versió 2.2 o superior a l’iPhone/iPodTouch

Per descarregar l’aplicació aquí

Per anar a la pàgina del desenvolupador aquí.

L’aplicació funciona posant-la dins de l’apartat d’aplicacions d’iTunes (arrossegant-la) com si fos una aplicació més de les que ja hi teniu. Que us aprofiti…

Etiquetes: