• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:2

NO al servei de Wi-Fi gratuït als municipis

20090527abuelo2

Segons llegeixo a la premsa la “Comissión del Mercado de las Telecomunicaciones” (llegeixi’s govern encobert) no permet que els municipis donin el servei de wi-fi gratuït als seus ciutadans en espais públics. Jo imagino que l’ajuntament de torn que pretenia oferir aquest servei prèviament hauria de pagar a la “Teleco” triada per la connexió i l’ample de banda corresponent. Vaja, vaja, adéu al meu somni d’un accés a internet sense barreres físiques i retributives. Jo pago per tenir internet en un punt determinat de l’univers (casa meua) i no pas com un servei, malgrat que la tecnologia me’l pot proporcionar.

Doncs es veu que és il·legal ja que hi ha unes lleis que ho regulen i així ho prohibeixen, ja que segons ells es tracta d’una competència deslleial a les operadores mòbils. Vaja, és com si els fabricants de gorres, barrets i boines (Telecos), demanessin una llei per la qual les terrasses i bars (municipis) no puguin tenir tendals per protegir del sol als seus clients (ciutadans), ja que això seria una competència deslleial al producte que venen i amb el qual es guanyen la vida (gorres, barrets i boines). I posats a demanar que tallessin tot allò que els pogués fer ombra.

Per la mateixa regle de tres la meva xarxa wi-fi oberta al ciutadà també és il·legal i per tant, una vegada més torno a ser un delinqüent ja que la meva llibertat per fer el que vulgui amb les meves coses entra en conflicte amb l’administració.

També vull reivindicar, i demanar a l’autoritat competent, posats a fer, l’empresonament dels Freelances sense papers i tota cuca que amb un ordinador es munti un logo, un imprès, una web, un catàleg macarrònic, una…. o qualsevol cosa que tingui a veure amb el disseny, ja que és una competència deslleial envers els professionals del ram que paguem religiosament els nostres impostos. Però em sembla que el proteccionisme que fa l’estat espanyol és l’autoproteccionisme d’ell mateix i dels seus interessos que no són uns altres que el ciutadà pagui i calli.

PD: No sabia que posar primer si l’ou (iWep) o la gallina (la present entrada).

Font: http://www.theinquirer.es/

Etiquetes: