• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:1

He d’aprendre a llegir (i moltes altres coses)

iphone3gs_2up

He d’aprendre a llegir o com arruïnar la tarda del diumenge.
Aprofitant que ja s’ha alliberat el software 3.0 per l’iPhone el diumenge vaig “procedir” a actualitzar-lo, després de repensar-m’ho una mica doncs en sóc conscient de la feinada que m’espera per tornar-lo a deixar tal com estava però amb el sistema actualitzat.

Aprofitant també el començar des de zero vaig pensar d’il·lustrar la pantalla d’inici tal com la tenia personalitzada però en coloraines tal com mostro a la foto de l’entrada. Tenia clar que l’arxiu ha de tenir format png i que la imatge ha d’estar en una capa de l’arxiu com a màxim a una resolució de 320×480 pixels i en RGB, també tenia clar on l’havia de posar o com l’havia de canviar per la pinya que hi ha per defecte, de fet tinc alguna entrada on parlo de com fer-ho. El que no vaig llegir, i ho diu de manera diàfana a l’apartat de configuració de logos en mode expert del PwnageTool, és que aquesta imatge no pot sobrepassar els 100 Kb i aquí comença el meu calvari. Fes el que fes l’aparell em quedava en mode de recuperació i no el podia treure d’aquí. Després d’intentar-ho vàries vegades, vaig optar per tornar a posar el SO 2.2.1 amb el dubte de si ho podria fer amb l’actual versió d’iTunes i es va instal·lar sense problemes. No sé perquè, aleshores em vaig il·luminar i imaginant-me la possible causa, ho vaig provar per enèsima vegada pense fer cap “experiment” i efectivament aquest cop va anar bé. La causa: l’arxiu logo.png feia més de 100 kb, conseqüència: perdre la tarda del diumenge.
Bé, ara toca esperar que en Miquel i companyia pengi a Cydia el català per aquesta versió del sistema.

Etiquetes: