• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

El retorn a la mala vida

tornem

Un cop exahurides les curtes vacances és hora de tornar a la rutina diària. He de dir que ja fa uns quants dies que treballo però no ha estat fins avui que m’he decidit a retornar el bloc a la vida.

Pels qui heu anat provant si hi havia vida al bloc durant l’estiu us n’haureu adonat que hi ha hagut una mort tècnica que ha durat uns deu dies sense cap tipus d’informació per part d’Orange. Ha estat una avaria seva que sembla que no l’han arreglada fins que vaig tornar de vacances i els vaig trucar. El meu router no trobava cap proxi. Ja veieu que les incidències de connecció són el meu fort…
Ja us he col·locat la fotografia del mes d’agost, una aixeta de casa, que per cert em va valdre una pasta per allò del disseny i que no va tardar més d’un any a gotejar per un mal tancament (no sé si per culpa de les gomes si és que en porta). Ara ha tocat treure-ni profit. És una de les fotografies que he exposat per l’exposició de festa major, on hi porten obres tots els “artistes” del  poble. Si vaig apurat en la creació de fotografies mensuals us amenaço en publicar la nevera de casa… Sí, com que aquest any no hem fet cap viatge i ens hem quedat a casona m’he dedicat a fotografiar coses casolanes per portar a la mostra d’art de la festa major doncs cada any hi acostumo exposar les fotos que he fet durant l’estiu; aquest any l’aixeta, la nevera, el renta plats, la dona, el fill, tot s’hi val quan el teu espai fotogràfic es limita als límits de la llar.
Pel que fa al bloc, com que aquest es regeix per cicles anuals de calendari, de gener a gener, no hi ha canvis fins el primer mes de l’any, només algun retoc en el maquillatge per variar una mica i posar-lo a la meva moda ara que em vaga.
I ja està, no tinc res més important per dir-vos en el nou retorn. Que la força m’acompanyi (i vos acompanyi a vosaltres també).

No tags