• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

QuarkXPress 8.1

Imagen 1

Durant les vacances ha vist la llum una nova actualització del programa d’edició, disseny i maquetació QuarkXPress, el qual ha passat de la versió 8.02 a la 8.1. Segons el fabricant les noves millores són les següents:

ràpid i flexible mòdul d’exportació a PDF amb un nou tipus de transparència pròpia, la qual permet que les transparències fetes amb aquesta versió de Quark no s’acoplin a la sortida en PDF. A més a més  és la única aplicació per maquetació i disseny que permet tenir un control sobre les capes de manera individual a les opcions de sortida, la qual cosa resulta útil quan hi ha canvis o variants en el contingut d’un mateix PDF. La nova versió també inclou millores en la creació d’estils d’objectes, a les opcions cercar i canviar, a les eines d’escalar i un nou modificador de teclat per arrossegar les imatges a la pàgina de manera més exacta i senzilla.També s’ha arreglat un problema a l’hora de transformar documents que contenen ombres a html el qual s’arrossegava des de l’inici de la versió 8 de l’aplicació.