• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

MacOS X 10.5 Hi-Cap Installer

Imagen 1

Ara que els nostres ordinadors PPC han quedat ancorats per sempre més al Lleopart i  que les nostres necessitats d’espai són cada vegada més insalvables és fàcil que volgueu posar un disc de 128 Gb. o de més capacitat al vostre PPC G4 amb processador inferior a 867 MHz. i que els vostre ordinador el reconegui amb la seva capacitat real.

Com ja sabeu els processadors G4 de menys de 867MHz. no reconeixen els discs de més de 128 Gb. així com tampoc se li pot instal·lar des del DVD d’instal·lació el Leopard. Per poder-ho fer cal fer la instal·lació amb un ordinador compatible (com a mínim un G4 de més de 867 MHz. de velocitat de processador) i un cop el tens carregat connectar el disc al G4 no compatible o recórrer al programa  “LeopardAssist“. Un cop fet això cal instal·lar el plugin Hi-Cap i reinicialitzar l’ordinador perquè reconegui el disc dur. Per més informació llegiu  “ATA Hi-Cap Guia” inclòs en el Hi-Cap Driver per MacOS X, per les diferents variants que pogueu tenir.

El trobareu aquí: http://www.speedtools.com/ATA6.html

No tags