• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:2

La 10.6.1 soluciona els meus problemes

Captura de pantalla 2009-09-15 a las 15.52.25 tarda

L’actualització de Snow Leopard que Apple va alliberar el divendres passat, 14 dies després de la seva sortida al mercat, ha solucionat els meus problemes més greus.
Avui dimarts m’he llevat d’hora i he anat actualitzant tots els ordinadors de la feina.

N’hi ha un de treball que l’estava fent funcionar des d’un S.O. en un extern. El meu, però, el tenia pendent per fer marxa enrrera, però com que la meva paciència és gairebé infinita (és broma), anava reinicialitzant els programes a mesura que es penjaven. He de dir com atenuant del meu entossudiment, que el Quark guarda una còpia exacta del que hi ha a la pantalla just abans de caure, per tant no perdo la feina feta. Amb el Photoshop, però, si que perdia la feina i la paciència fins que va arribar l’actualització el dia de la Diada.
Per tant, ara, el Quark, el Photoshop com l’Àcrobat no es tanquen de sobte i funcionen amb tota normalitat, la que hom desitjava des d’un principi. Pel que fa al FreeHand, després de fer diverses proves he aconseguit que funcioni la darrera versió 11.0.2 en un Mac amb el Lleopard instal·lat des de zero, copiant l’aplicació des d’un altre Mac amb Lleopard o actualitzat amb Snow Leopard així  com les carpetes següents que són a Llibreria/Aplications Suport/Macromedia (carpeta) i Macrovisión (carpeta) a l’ordinador on es vol que funcioni. Amb l’instal·lador només vaig aconseguir instal·lar i que funcionés la versió 11 pelada i amb anglès.
Ara només cal esperar les actualitzacions de petites coses que són prescindibles.

No tags