• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:3

S’obrirà una Apple Premium Reseller a Sabadell

Store

A primers del més d’octubre s’obrirà a Sabadell una botiga d’Apple (Apple Premium Reseller), concretament al carrer Sant Antoni al davant d’un bar anomenat La Tasca. Aquest carrer és al rovell de l’ou de la ciutat, en un carrer estret per vianants ple de comerços. Al salt de pàgina us adjunto un plànol de localització.

És una bona notícia pels macaires sabadellencs ja que les iniciatives que hi havia hagut a la ciutat anys enrera (abans del bum iPod/iPhone) no havien quallat. Imagino que la botiga de Terrassa deu anar vent en popa i Apple s’ha decidit obrir-ne una a la ciutat veïna. La botiga no serà gaire ben rebuda pel Corte Inglés on fins aleshores era l’únic reducte per solucionar certs problemes o necessitats sense d’haver-se de desplaçar a Terrassa, Sant Cugat o Barcelona.

Per altra banda, els amos del Bar la Tasca estaran de sort i es podran jubilar aviat ja que si estan a l’aguait en pocs anys rebran una suculenta oferta de compra per part de Microsoft i ho haurien d’aprofitar.

AppleStore

No tags