• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Mail.Apettizer, et trobo a faltar

appetizer

Una de les aplicacions que trobo indispensable pel meu programa Mail és Mail.appetizer un programa de notificador de correus electrònics gratuït. Aquest fa que aparegui la capçalera i l’inici del correu rebut a temps real en una pantalla que es sobreposa a la pantalla en la que estàs treballant.

screenshot_large

Potser pel meu tipus de feina on rebo correus constants dels meus clients, trobo que és una molt bona èina per controlar el que m’està arribant i si val la pena entrar a Mail per acabar de llegir la informació nouvinguda. Molt versàtil, pots programar el temps que vols que aparegui la notificació a la pantalla, la seva transparència, la seva ubicació dins el monitor i des d’aquesta representació  tens tres botonets de control per triar el que vols fer. Molt recomanable. El problema, tam com diu el títol, és que el trobo a faltar ja que un mes després d’haver sortit el Lleopard de les Neus, el seu autor encara no l’ha fet compatible amb el nou felí. Seguirem esperant la seva actualització.