• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Com perdre un client amb Windows 7

w7

Aquesta setmana van trucar al telèfon preguntant si era possible venir el dissabte per imprimir, plafonar i emportar-se  un cartell que necessitaven aquell mateix dia. Li vam dir que sí, que cap problema.

A mig matí de dissabte va aparèixer la noia de la trucada amb el seu llapis de memòria. Vam descarregar l’arxiu en un iMac amb Windows 7 per imprimir el plóter. Vam triar un ploter A/2 de Canon que treu còpies de qualitat fotogràfica. L’inconvenient d’aquesta màquina és que no té drivers per Mac. Canon és bastant calamitat en qüestió de software, tenint en compte que és Canon. A l’enviar a imprimir no s’imprimia. A l’estona d’anar fent proves, reiniciar el plóter, passar el document a pdf i provar-ho altre com amb el document original, etc… van venir-me a buscar per veure si els hi solucionava el problema. Després de constatar el que em deien personalment els hi vaig preguntar si el plóter estava ben configurat, si havien imprés alguna cosa recentment amb ell. Em van dir que just la tarda anterior. Totes les proves donaven a entendre que Windows 7 no trobava la impressora, malgrat que les altres sí que estaven en línia. Al final vam canviar d’ordinador i va funcionar a la primera (més de mitja hora d’espera). Veig comentar que quan haguéssin acabat amb el pacient client reiniciessin l’ordinador revel i ho tornessin a provar. A l’estona em van comunicar que un cop reiniciat ja imprimia sense problemes. La notícia em va alegrar ja que la solució era tan fàcil com reinicialitzar l’ordinador. Amb Windows Vista d’un dia per l’altre desapareixien totes les impressores i s’havien de tornar a configurar una a una (i en són 8), alguna cosa havíem avançat. El meu temor, però, és que la pacient clienta, potser va ser pacient per necessitat i després de gairebé una hora llarga d’espera (solucionar problemes W7, imprimir, laminar i plafonar) no li tornem a veure el pèl…

Per cert W7 havia de sortir el mes de setembre de manera oficial, ho ha fet?

No tags