• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Fotografia del mes de novembre

pau

Aquesta és la foto del mes de novembre. Tal com us vaig dir, les fotografies dels diferents mesos coincidirant amb el concurs mensual d’Espai Fotogràfic, fins que no canviï d’opinió.

Em quedat tercers de quaranta participants, no està malament. Com acostumo a fer primer penso la foto que vull executar i després miro de reproduir-la davant la càmera. El màrtir de la foto és en Pau, el meu fill, que pacientment feia rodar la moneda de vint duros perquè li podés tirar la fotografia. Després de bastants intents i veient que la moneda no rodava com jo volia que rodés vaig acabant fent fotografies a la moneda sola per no torturar més al pobre Pau. El moviment que em va agradar més el vaig substituir per la vertadera moneda de la fotografia (la que es veu reflectida al ulls). Com que no es veia que era una moneda de vint duros vaig fer que s’endevinés la cara d’aquesta i… aquest és el resultat.

No tags