• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:6

Ja tinc fotobloc

fotobloc

He tingut una setmana una mica atrafegada volent acabar el fotobloc amb les fotografies que tinc controlades des del 1978. De fet el més dificultós i entretingut ha estat l’escanejar tots els negatius que tinc guardats des d’aleshores. Han estat gairebé dos-mil negatius i diapositives escanejades, una feina que tenia pendent des de feia dècades i que final m’he decidit a fer. Com us podeu imaginar l’escaneig fa setmanes que dura i durant aquesta setmana he triat unes quantes fotografies per completar el fotobloc que en té un centenar. Una altre feina feta. Ara em manca ordenar tot aquest material, cosa que també m’atemoreix per les hores que hi hauré d’esmerçar.

Al final el fotobloc l’he deixat desordenat, sense cap tipus de cronologia o agrupació temàtica. Un garbuix intencionat que farà que l’espectador faci un salt de vàries dècades entre una foto i una altra, només hi haurà la pista cronològica en fet de que la foto sigui negatiu, diapositiva o digital.

Espero que us agradi.

No tags