• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:1

Carta als Reis d’orient

Aquest any faré una carta als Reis, doncs n’estic segur que la llegiran i em concediran les meves humils peticions.
En un cap d’any que no destaca per les notícies de la poma, o així em sembla a mi, espero un any 2010 més mogudet i que ens inspiri per fer entrades interessant i/o curioses.

Primer de tot he decidit demanar als Reis un iMac de 27″ per substituir el meu de treball, ara en tinc un de 24 i se m’ha fet petit 😈 El meu dubte és si el trobaran per al seu dia ja que jo, previsor, m’he avançat a ses magestats i he fet indagacions, comprovant que no n’hi han al mercat català i demanar-lo a la AppleStore és massa arriscat perquè arribi el dia 6. No sé pas com s’ho faran?

També els hi demanaré uns auriculars sense fils per escoltar música, n’estic fart de desfer nusos.

També els hi demano, i això no cal que sigui pel dia 6, la tauleta gràfica d’Apple, tal com me la imagino jo (cosa difícil). Vaig vaticinar-la pel 2010 volent ser previsor i creient-me que tirava prou llarg i veig que no m’he equivocat gens ni mica.
La vull amb una potència com per fer anar el Photoshop i amb la versatilitat d’una llibreta. Ara les petites anotacions les vaig fent a mà en posticks, papers i paperets. M’aniria perfecte poder-les entrar manualment a la tauleta gràfica i tenir-les centralitzades, dins d’un programa com el Things tal com faig ara, però només ho faig quan la feina no em desborda, quan estic desbordat (que és tot sovint), no tinc paciència per obrir el programa i picar el que m’estan demanant per telèfon o les diferent tasques que haig d’anar fent durant el dia, trobo més ràpid i menys entretingut fer-ho en un paperet. Una altra alliberació seria, en el meu cas, tenir catalogades totes les meves partitures musicals dins d’un aparell de la mida d’una llibreta. Ara la cartera on porto la música deu pesar set o vuit quilos. M’alliberaria del pes i de l’estona que em passo per trobar la partitura que cerco.

També m’agradaria un manual de MacOsLeopard Server. Ara vaig amb una sabata i una espardenya i m’agradaria centralitzar-ho tot amb el mateix sistema operatiu, però no sé com configurar-lo per que em faci de servidor web d’internet i em gestioni el correu també d’internet. Accepto orientacions, ni que no siguin de ses Magestats.

Només això, no tinc cap altra gran vici… 🙄