• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:3

Els Reis són els Reis

Com he pogut comprovar de manera fefaent, la meva carta als Reis d’orient ha estat atesa amb tota immediatesa. Ha estat el temps just d’enviar-la i el consegüent viatge fins orient els dies que ha tardat en saltar a la llum pública l’anunci de que el 26 de gener tenim una cita amb en Jobs per presentar un nou producte. Serà perquè faig molta bondat. El rumor anterior de conferència s’allargava fins l’estiu, cosa que va fer que dubtés de ses majestats.
El producte, i això ja no és obra dels Reis d’orient, sembla ser que s’anomenarà iSlate i serà el tan esperat TabletMac. Gairebé dos anys d’espera per saber com serà aquest trasto, del qual degut als diferents rumors no en tenim una idea gaire clara de quines prestacions tindrà. El seu possible nom ens pot orientar una mica de per on aniran els trets. Pel meu pobre anglès i per Google la traducció és pissarra, no sé si pot haver-hi algun altre significat. Una pissarra és per escriure-hi al damunt el que vol dir que el seu concepte serà de bloc, llibreta… és podrà interactuar de manera directa amb ell, i s’hi podrà escriure a mà. El concepte que em ve al cap, curiosament, és un concepte de Microsoft publicat a Guizmodo. Microsoft va publicant vídeos de conceptes i Surfaces sense contingut  i no ha llegit el que hauria de llegir: “La importància de matar bones idees”

Ara, haurem de comprovar si SnowLeopard és un sistema operatiu multitàctil, s’en va parlar abans de que sortís però des de que va sortir no he tornat a llegir cap comentari al respecte (això em fa por). Si és el sistema de l’iPhone vitaminat la desil·lusió pot ser majúscula. Tot i així, però tinc confiança amb els Reis i tenint en compte els anys que han passat fins a consolidar el projecte, Apple treurà al mercat un producte ben acabat com ho va ser l’iPhone, amb uns mínims inicials, però d’una solidesa amb la qual la seva evolució ha de ser impecable, tal com va ser la del telèfon, malgrat els exigents que d’entrada ja volien una càmera de no sé quants megapíxels, amb càmera frontal per videoconferències, amb disc dur de 64 Gb, amb ranura per tarja de memòria, amb bateria que aguantés una setmana sense recarregar-lo  i mil coses més i a més a més es queixaven de que encara l’haurien pogut fer més finet…

Aquí us deixo més conceptes del bloc d’en Xin, el qual estic segur que també estarà content per la cita del dia 26.

http://blocs.poble.cat/a_pel/2009/12/03/premsa_nous_conceptes/

http://blocs.poble.cat/a_pel/2009/11/02/microsoft_tommaso_gecchelin_i_jo/

http://blocs.poble.cat/a_pel/2009/12/18/itablet_un_video_mes/

Etiquetes: ,