• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Fotografia del mes de gener

Un cop avabades les festes de Nadal i amb tot l’any 2010 per endavant, aquesta és la fotografia del mes de gener. Malgrat sembla una foto robada, en realitat, ho és. M’explico. La model en qüestió és la iaia de la meva dona i la besàvia del meu fill. Ella, als seus 96 anys encara té l’humor de desplaçar-se fins al meu poble per veure’ns ballar Gitanes (Ball de Gitanes, no us confongueu). El problema va venir  a mitja ballada, quan vam haver de marxar per cames doncs es va posar a ploure a bots i a barrals. Com que per aquestes mogudes va amb cadira de rodes per una qüestió de mobilitat, va haver d’aguantar el xàfec arropada dins d’un impermeable asseguda a la seva cadira.

El fet de que digui que és robada, és perquè a ella no li va agradar i em va dir que la estripés (esborrés amb l’argot actual).

Primera fotografia del deu any. La lateral la enllaço amb la seva còpia al meu fotobloc, aquest any sempre ho faré així.

No tags