• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Speck, un protector elegant pel teu Mac portàtil

Ja sé que faig tard i que els Reis han passat, però no me’n puc estar d’ensenyar-vos el que em van portar l’altra dia a la botiga, un MacBook Pro dins d’una closca  transparent per protegir-lo de la duresa del dia a dia. No és que m’agradin aquests tipus d’accessoris, però aquest em va cridar l’atenció. Li vaig fer unes quantes fotos amb el mòbil per ensenyar-vos-les.

Per als qui els agrada ser curosos amb els seus portàtils, la marca Speck està especialitzada en fer fundes i closques decoratives i de coloraines per als vostres portàtils i telèfons mòbils. Encara que les fundes de coloraines no em diuen res, com tampoc m’agrada el “tunejat” dels iMacs per tenir-los en color, si més no en fotografia; aquesta transparent que us mostro i que la vaig poder palpar, la vaig trobar exquisida i molt ben adaptada a la carcasa del portàtil. El seu propietari em va comentar que la va adquirir al “Tall Anglès”.